Rendezvényszervezés

Egészségpénztárban elszámolható

A CM3® Alginat orvostechnikai eszközként elszámolható az egészségpénztárak számára.
»

Rendezvényszervezés

Sikertörténet
Zsuzsi Öttinger akár a fogyókúrák szakértőjének is mondhatná magát, hiszen 5 éve szinte csak a diétákról szól az élete.
Számos fogyókúrán túl végül a CM3 Alginat hozott neki végleges eredményt!
»

Rendezvényszervezés

Kedves Olvasónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni a CM3 Alginat kapszulába és cégünkbe vetett bizalmukat. Sajnálattal közöljük, hogy a továbbiakban a német anyavállalat nem kívánja Magyarországon forgalmazni a CM3 Alginat terméket, így a termék 2015. szeptember 30-a után nem lesz kapható Magyarországon. A döntést mi is nagyon sajnáljuk, megértésüket köszönjük!

Fogyókúrával, diétával kapcsolatos kérdésekben továbbra is szívesen állunk kedves vevőink rendelkezésére, forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén: info@idealbody.hu, 06 1 451 0294!

Üdvözlettel,
a CM3 Alginat csapata
Idealbody Kft.

Ingyenes kiszállítás a hónap végéig!
Ha most rendeli meg a CM3 Alginat kapszulát a kiszállítás díját (990 Ft) most átvállalja cégünk.
»

CM3®Alginat hatékonysága: jóllakottság órákon át

A CM3® Alginat kapszula természetes, növényi alapanyagokból készült, a telítettség és jóllakottság érzetét keltő készítmény, segítségével mérsékelhető az elfogyasztott táplálék, és ezzel a bevitt kalória mennyisége, így elérhető az egészséges súlycsökkenés. Önsanyargatás nélkül, könnyedén fogyókúrázhatunk!


Hogyan hat?

A CM3® Alginat tisztán növényi rostot tartalmazó készítmény, speciális összetevője az Atlanti-óceán partvidékéről származó barnamoszat.

A CM3® rostjai a gyomorba kerülve megduzzadnak, és több órán keresztül ingerlik a gyomor jóllakottságért felelős érzékelőit.

Ennek köszönhetően nem csak a gyomrot tölti meg tartalommal, hanem az agy éhségközpontját is folyamatosan ingerli, azaz üzenetet küld az agynak, hogy "Jóllaktam!".
Szedését követően hosszú ideig jóllakottnak érezhetjük magunkat. A fogyókúrás étrend betartása és a fogyás így könnyebbé válik!

A rostok a bélben lebomlanak és felszívódás nélkül távoznak a szervezetből.

Fontos tudni, hogy az Alginat mechanikus (és nem kémiai!) úton küldi az üzenetet, emiatt a készítményhez való hozzászokás nem alakulhat ki, kellemetlen mellékhatása (pl. székrekedés, hasmenés) nincs.

Hatása klinikailag tesztelt és bizonyított, egyedülálló mechanizmusával megreformálja a diétákat, a fogyókúrázást! A CM3® Alginat orvostechnikai eszköz (elszámolható az Egészségpénztárban)!

A CM3® Alginat a diétás étrend betartásának megkönnyítésére szolgál, nem az étkezés helyettesítésére!

Próbálja ki Ön is! Rendeljen most! >>

 

Interjú az ismert obezitológussal, dr. Tóth Tamással!

Hallgassa meg dr. Tóth Tamás obezitológussal készített interjút, a CM3® Alginatról! Nagyon elismerően nyilatkozik, hiszen hatékonyságát klinikai vizsgálatok is alátámasztják, az orvosok számára is megfelelő érveket mutatva be.

"A CM3® Alginat mögött az egyik legigényesebb tanulmány áll, nemzetközileg elismert, kipróbált, sok ezer emberen működött a termék. Bizonyítottan csillapítja az éhséget, és azt, hogy kevesebb kalóriát fogyaszt a diétázó, ha a CM3® Alginatot is szedi a diéta során. A gyomron keresztül csillapítja az éhséget, a gyomor mechanikus receptorain keresztül: olyan, mintha ott lenne valami, de még sincs. Aztán persze eltávozik a szervezetből. Nem  káros az egészségre!" dr. Tóth Tamás, obezitológus (nem szó szerinti idézet)

 CM3® Alginat letölthető használati útmutató >>

Próbálja ki Ön is! Rendeljen most! >>