Rendezvényszervezés

Egészségpénztárban elszámolható

A CM3® Alginat orvostechnikai eszközként elszámolható az egészségpénztárak számára.
»

Rendezvényszervezés

Sikertörténet
Zsuzsi Öttinger akár a fogyókúrák szakértőjének is mondhatná magát, hiszen 5 éve szinte csak a diétákról szól az élete.
Számos fogyókúrán túl végül a CM3 Alginat hozott neki végleges eredményt!
»

Rendezvényszervezés

Kedves Olvasónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni a CM3 Alginat kapszulába és cégünkbe vetett bizalmukat. Sajnálattal közöljük, hogy a továbbiakban a német anyavállalat nem kívánja Magyarországon forgalmazni a CM3 Alginat terméket, így a termék 2015. szeptember 30-a után nem lesz kapható Magyarországon. A döntést mi is nagyon sajnáljuk, megértésüket köszönjük!

Fogyókúrával, diétával kapcsolatos kérdésekben továbbra is szívesen állunk kedves vevőink rendelkezésére, forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén: info@idealbody.hu, 06 1 451 0294!

Üdvözlettel,
a CM3 Alginat csapata
Idealbody Kft.

Ingyenes kiszállítás a hónap végéig!
Ha most rendeli meg a CM3 Alginat kapszulát a kiszállítás díját (990 Ft) most átvállalja cégünk.
»

CM3®Alginat = kisebb adagok=karcsúbb alak

A diéták sikertelenségének leggyakoribb oka a nagy étvágy és nassolás, ezért a legfontosabb, hogy a CM3®-mal biztosítsuk a fogyókúrázók számára a jóllakottság érzését.

Hogyan alkalmazzam?

A CM3® kapszulából az étkezést megelőzően legalább 30 perccel 1-3 kapszulát kell bevenni egy nagy pohár vízzel. (A hatékony alkalmazás érdekében olvassa el a dobozban található használati útmutatót.) Az Alginat-test a gyomorban megduzzadva órákig biztosítja a teltségérzetet, majd természetes úton lebomlik. Részletes tanulmány >>

Hány kapszulát szedjek?

CM3 Alginat étvágycsökkentő kapszula
A CM3® Alginat kapszula szedését érdemes egyénileg kialakítani, mert a megfelelő telítettség érzet elérése, beállítása függ a jelenlegi életmódtól, a haskörfogattól, az étkezési szokásoktól, a túlsúly mértékétől.

Kezdjen napi 2-2 kapszulával ebéd és vacsora előtt, fél órával étkezések előtt bő folyadékkal bevéve, és figyelje a teste jelzéseit.

Ha nem érez telítettséget, akkor növelje az adagot 3-3 kapszulára, illetve iktassa be a reggeli étkezés előtt is a 2-3 kapszulát.

Ha túlzott teltségérzete van, akkor csökkentse 1-1 kapszulára a napi adagot.

Egyénileg alakíthatja a CM3® Alginat szedését, akár úgy is, hogy a különböző étkezések előtt más-más adagolásban használja a kapszulát. Pl. ebédre 1 kapszula, vacsorára 2 kapszula biztosítja a megfelelő teltségérzetet.

Mindemellett fontos odafigyelni az étkezésre is, és elsősorban rostban és fehérjében gazdag, de zsírban, szénhidrátban szegény ételeket fogyasztani. Receptekért kattintson >>

Idővel csökkenthető, majd elhagyható a CM3® kapszula, hiszen a szervezete hozzászokik a kisebb ételadatokhoz.

A fogyókúra eredményességét fokozatosan fogja tapasztalni!

A CM3®-mal hosszabb ideig jóllakottnak érezzük magunkat, könnyebb betartani a diéta során előírt kisebb adagokat, és lecsökkenteni, vagy teljesen megszüntetni a nassolást.

 

Keresse a patikában, vagy RENDELJEN WEBÁRUHÁZUNKBÓL most AKCIÓS áron >>

CM3® Alginat letölthető útmutató >>

CM3® Klinikai vizsgálatok >>